Hueck

DUITSE TECHNIEK SINDS 1814

De HUECK Group is een wereldwijd familiebedrijf opgericht in 1814 in Lüdenscheid. Het is een van de toonaangevende Europese leveranciers van aluminium profielen voor raam-, deur- en gevelsystemen, maar ook voor de verwerkende industrie. Constante bereidheid om te innoveren, energie-efficiëntie en duurzaamheid, evenals de hoogste kwaliteitsnormen maken deel uit van het zelfbeeld van de groep van bedrijven.

Als traditioneel bedrijf uit Lüdenscheid vertrouwt HUECK al meer dan 200 jaar op "German Engineering". Meer dan 100 jaar competentie in de verwerking van aluminium vormen de basis voor de uitstekende internationale reputatie van het bedrijf. Jarenlange ervaring in ontwikkeling, productie en logistiek hebben de basis gelegd voor de huidige bedrijfsvoering. De HUECK Group heeft een eigen gieterij, een perserij, een modern magazijn, evenals systeemontwikkeling en kwaliteitscontrole op één plek. Meer dan 550 gekwalificeerde medewerkers vormen het succesvolle HUECK-team. Vanuit de beproefde locatie in Lüdenscheid leveren zij innovatieve oplossingen over de hele wereld.

Met producten en systemen die volgens internationale normen zijn getest en gecertificeerd, maakt het HUECK-team zowel nationaal als internationaal indruk. De HUECK Group verenigt de bedrijven HUECK System GmbH & Co. KG als systeemaanbieder voor aluminium profielen, HUECK Extrusion GmbH & Co. KG als gieterij en perserij en HUECK Service GmbH & Co. KG als servicebedrijf onder één sterk dak.

Afbeelding bij Hueck