Deceuninck

DECEUNINCK,

De slimste keuze voor de meest vernieuwende kozijn- en deuroplossingen. Als een betrouwbare partner voor  klanten over de hele wereld, bieden zij milieuvriendelijke producten aan die het comfort van huizen en gebouwen verhogen op het gebied van isolatie, veiligheid, akoestiek en luchtkwaliteit.

Kozijnen en deuren

Wat hun kunststof en aluminium kozijnen en deuren definieert: superieure thermische en akoestische prestaties in combinatie met het laagst mogelijke materiaalverbruik. Energie-efficiënt en met een stijlvol ontwerp vormen ze de perfecte ‘finishing touch’ voor elke gevel. Na het doorstaan van strenge tests, bereikten zij topprestaties op vlak van veiligheid. Daarnaast zorgen de innovatieve pultrusietechnologieën Thermofibra voor extra prestaties aangaande stabiliteit, kracht en isolatie.

Bescherming aan uw huis

Deceuninck zorgt voor een comfortabele, nette en gezonde leefomgeving dankzij  speciale oplossingen voor zonwering en luiken. Groeiend aan populariteit, bieden zij vaste of mobiele en ook horizontale of verticale zonweringtoepassingen om oververhitting tegen te gaan. Volledige bescherming kan met het nieuwe rolluikplatform of het bestaande sierluiksysteem.

Dakafwerking en bekleding

Esthetische elegantie en duurzaamheid zijn de twee belangrijkste vereisten waaraan de dakafwerkingen en bekledingsoplossingen van Deceuninck ook volledig voldoen. Alle bekledingen zijn verkrijgbaar in zowel Twinson houtcomposiet als kunststof voor de hoogste duurzaamheid. De lijst met voordelen is eindeloos: onze gevelbekledingsoplossingen bieden uitstekende weerbestendigheid, zijn lichtgewicht en makkelijk te installeren. Bovendien zijn ze bestand tegen rot en volledig recycleerbaar.

Afbeelding bij Deceuninck