Duurzaam
Duurzaam bouwen: kies aluminium!

De trend is duurzaam bouwen in aluminium. Aluminium is onderhoudsarm, oxideert niet en gaat levenslang mee. Duurzaam en energiezuinig bouwen is dan ook allang geen toekomstmuziek meer!


Duurzame gevel

Aluminium heeft als duurzaam bouwproduct ongekende voordelen in de geveltechniek. Het heeft een moderne, strakke uitstraling en is via poedercoating in elke gewenste kleur te spuiten. Daarnaast is het materiaal onderhoudsarm. Aluminium is eenvoudig thermisch en geluidsisolerend te maken en kent unieke inbraak- en brandwerende eigenschappen. Met aluminium gevelelementen zijn U-waarden tussen de 0.78 en 1.0 (W/m2.K) geen uitzondering. Bovendien is aluminium volledig recyclebaar en dus bijzonder duurzaam en milieuvriendelijk.


Bouwen aan de toekomst met duurzaam aluminium

Duurzaamheid en energiezuinig bouwen: belangrijke principes die Polybouw zo veel mogelijk toepast in haar eigen producten. Daarom zijn wij houder van het ALU-ECO-keurmerk. Dit milieucertificaat staat er borg voor dat al het aluminium dat vrijkomt bij sloop of renovatie kan worden gerecycled. Kortom, aluminium is hét antwoord op de vraag naar duurzame gevelelementen.

Meer weten over hoe wij duurzaam bouwen toepassen in onze projecten?

Afbeelding bij Duurzaam