Werkwijze

Aluminium profielsystemen zijn er in vele soorten en maten. En voor tal van toepassingen. Dankzij het veelzijdige karakter van aluminium worden onze profielen zowel voor nieuwbouw als voor renovatie gebruikt. Of het nu gaat om utiliteits- of woningbouw. Immers, met de juiste aluminium gevelconstructie krijgt een pand (weer) een representatief uiterlijk.


Aluminium profielen: leverancier en meer...

Polybouw Aluminium ontwikkelt, produceert en monteert eigentijdse aluminium constructies op maat. De profielsystemen zijn er in verschillende varianten. Vrijwel elk project is maatwerk. De productie vindt volledig in eigen beheer plaats, waardoor snel schakelen en flexibiliteit mogelijk is. Onze mensen zijn vanaf het ontwerpproces nauw betrokken bij uw project en helpen u graag de juiste keuzes te maken.


Geautomatiseerde productie aluminium

In onze 5500 m2 grote bedrijfshal in Rijssen worden de aluminium profielen nauwkeurig op maat gezaagd, geboord en gefreesd. Door ons CNC-aangestuurde machinepark is het productieproces vrijwel volledig geautomatiseerd, de kans op fouten wordt hierdoor geminimaliseerd. Zo kunnen wij onze opdrachtgevers - uit buiten- én binnenland - een snelle levertijd én een concurrerende prijs garanderen. En de lijnen zijn kort, want ook onze afdelingen calculatie/verkoop, werkvoorbereiding, projectleiding, inkoop, montage, service en administratie bevinden zich onder hetzelfde dak.

Polybouw biedt voor elk project het juiste aluminum profielsysteem!

 

 

Afbeelding bij Werkwijze
Afbeelding bij Werkwijze
Afbeelding bij Werkwijze
  • Afbeelding bij Werkwijze
  • Afbeelding bij Werkwijze
  • Afbeelding bij Werkwijze