Afbeelding van Villa's Krijgsman  Muiden
Afbeelding van Villa's Krijgsman  Muiden
Afbeelding van Villa's Krijgsman  Muiden
  • Thumbnail van Villa's Krijgsman  Muiden
  • Thumbnail van Villa's Krijgsman  Muiden
  • Thumbnail van Villa's Krijgsman  Muiden

Villa's Krijgsman Muiden

De Krijgsman en Muiden kennen een rijke historie. Nadat de trekvaart van Amsterdam naar Naarden was voltooid, verplaatste in 1702 een kruitfabriek van Amsterdam naar een afgelegen stuk land bij het kleine Muiden waar drie eeuwen later het fabrieksterrein De Krijgsman werd gesloten. Een periode waarin niet alleen de fabriek maar ook de omgeving veranderde.

De Krijgsman in Muiden is een nieuw, luxe en waterrijk woongebied, gelegen tussen Amsterdam, het Gooi en Muiden. Midden in de natuur en toch vlakbij alle voorzieningen van de grote stad.

Direct aan het IJmeer werden twintig dijkvilla’s gebouwd, voorzien van een prachtig wijds uitzicht over het water. Stuk voor stuk unieke woningen, met een riante tuin aan de dijk. Maar dat niet alleen, deze dijkvilla’s hebben ook elk een privébrug naar uw eigen overtuin, met een privé aanlegplaats. Verder worden er meerdere vlonders en zwembadbruggetjes geplaatst. Klaar voor een heerlijk buitenleven! Doordat de dijkvilla’s door vijf verschillende architecten zijn ontworpen, heeft iedere woning een eigen specifieke uitstraling.

 

 

icoon branche Branche: Wonen - Woningbouw
icoon oplevering Oplevering: juni 2022
icoon locatie Locatie: Villa's Krijgsman Muiden
icoon aannemer Aannemer: Bouwbedrijf Lichtenberg Rijssen
icoon architect Architect: Meerdere, onder welke: Hoogeveen - FARO - Zeinstra Veerbeek - Abbink X Co - O5b
icoon profielsysteem Profielsysteem: Alcoa / Kawneer RT72 Reflex I: kozijnen, ramen en deuren geïsoleerd profielsysteem met verborgen ontwatering.
icoon beglazing Beglazing: Blank isolatieglas type HR+++ U=0.7W/m2.K

Referenties - Anderen bekeken ook